Saturday, June 19, 2010

jalan-jalan alamanda

17 JUN 2010
tarikh nie..kitorang beramai2 ex fom 6 wat pjumpaan jalan2 di alamanda..
stud yang ade ade laa dalam 10 orang..
oarang2yee....
atiq..thanisha..fazatul..pika..sofy..umairrah..ravin..wan..radi..amad..
ckup kan spuluh orang..
ini laa org2yee..
taraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sorang takde...
sofy....
sbb die laa jurugambar kitorang..
tanx sofy!!!!!!






sebahagian gambar tyme kitorang nga melantak...
asalyee bnyak lg gmbaryee..
tapi tuan puyee camera (gmbr ke2 dr kri atas skali y mntak dilempang) tue tak upload ag.
sadis dan sedih skali..
klo tak..leyh msukkn byk sket kan..
orang yanh paling banyak mkn adalah radi...
pergh..mmg makan byak!!!!!!!!!!!!
total rm ialah 92 hinggit bpew sen ntah..
btul kan?????????
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....



sesungguhnyee...
aku tak ckup gmbr yang senonoh tuk dltakkn..
mgkin lain kali kot..
apepen..
dat 1 whole day best sebb dapat tgk cter karate kid..
duduk sit 2 dari dpn..
agk sakit kple gak laaaa...............(ramai org)
tapi tak pew..cter tue leyh mlegekan segala kesakitan..

lain kali jumpa lagi 

sayonara..
wink**

gurlz in da mines

16 jun 2010
tarikh nie adalah tarikh kehilangan suara besar-besaran n kaki rase macam nak patah..
nape??????sebb kami anak2 dare merayau dekat dalam mines sehari suntuk..
tiba disana dalam kul 10 kot sampai kul 7 lbih..
penatyeeeeee..
xnak cter banyak2 sgt2..malas nak taip..
so..kite masukkn gambar jew..
alang2 tenet laju..
ape salahyee kan..
lets cekitout!!!!!!!





alkisah....
setelah suara kitorang da jadi semerdu siti nurhaliza n sserak ella..
kitorang pun mghabiskan mase kat mcD..
tapi..harap maaf..gmbar kat mcd xde lak..lapar kan..mne laa ingat nak bgmbar..
pastu kami berjalan2 lagi rode2 mines..
g shopping!!!!!!!!!!!!!!! nisa n tira jela..


msti laa korang knal tmpat nie kan..
fttg room..
tmpat dimana nisa try2 baju tp tak beli akhiryee..
ingat tak pnat tggu die tukar2 try2 baju??????!!!!!
maaf nisa..hehehehehehe...



pastu kitorang g laa tempat kat atas nie..
tempat aoew nie yea?????????
tp yang pasti..kitorang kat dalam nie intuk main game..
yang besh yee..aku dapat token free dari sorang dak gurl nie yang tak tau muncul dr alam mne..
jimat singgit........ ( kedekutyee!!!!)




gambar nie di snap oleyh nisa selaku jurugambar kami...
die tak nak di snap gambar..
tau laa chumel..
nak jual mahal lak...
eheeeeeeeeeeee.......................



ok laaa..kitorang sumer nak balik kajang daa...
jumpe lagi di blog yang akan datang k..
lagi sebulan tggu....
papai...

wink**


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget