Saturday, June 19, 2010

gurlz in da mines

16 jun 2010
tarikh nie adalah tarikh kehilangan suara besar-besaran n kaki rase macam nak patah..
nape??????sebb kami anak2 dare merayau dekat dalam mines sehari suntuk..
tiba disana dalam kul 10 kot sampai kul 7 lbih..
penatyeeeeee..
xnak cter banyak2 sgt2..malas nak taip..
so..kite masukkn gambar jew..
alang2 tenet laju..
ape salahyee kan..
lets cekitout!!!!!!!





alkisah....
setelah suara kitorang da jadi semerdu siti nurhaliza n sserak ella..
kitorang pun mghabiskan mase kat mcD..
tapi..harap maaf..gmbar kat mcd xde lak..lapar kan..mne laa ingat nak bgmbar..
pastu kami berjalan2 lagi rode2 mines..
g shopping!!!!!!!!!!!!!!! nisa n tira jela..


msti laa korang knal tmpat nie kan..
fttg room..
tmpat dimana nisa try2 baju tp tak beli akhiryee..
ingat tak pnat tggu die tukar2 try2 baju??????!!!!!
maaf nisa..hehehehehehe...



pastu kitorang g laa tempat kat atas nie..
tempat aoew nie yea?????????
tp yang pasti..kitorang kat dalam nie intuk main game..
yang besh yee..aku dapat token free dari sorang dak gurl nie yang tak tau muncul dr alam mne..
jimat singgit........ ( kedekutyee!!!!)




gambar nie di snap oleyh nisa selaku jurugambar kami...
die tak nak di snap gambar..
tau laa chumel..
nak jual mahal lak...
eheeeeeeeeeeee.......................



ok laaa..kitorang sumer nak balik kajang daa...
jumpe lagi di blog yang akan datang k..
lagi sebulan tggu....
papai...

wink**


0 komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget