Friday, January 28, 2011

TYPE A n TYPE B ??????

arini.... jumaat.. aku study pasal personaliti.. yang siokyee group aku y terdiri daripada

  • aku
  • jum
  • pp
  • dak ktan (tak hadir, uk2 batu)
  • chinese boy
p/s : tak tau ag nme dorg apew

sambung..... kitorang dapat tajuk pasal personaliti dari carl jung yang merupakan seorang daripada psikologist.. die menceritakan tentang personaliti type A and type B.. pada korang2 yang rajin masuk bilik kaunseling mesti tak penah dgr type personaliti nie kan???? aku pun pnah gak dgr tyme skol dulu.. tapi tak ingt.. skunk baru aku ingt.. tu msuk dalam blog nie.. tak de topic daa kan.. sekali sekale ilmiah laa skit kan.. hehehe.. k... lets talk about topic today.. type A n B personality.. ringkas jew.. n pasni.. korang nilai laa korang duk2 kat type y mne k kawan2...

PERSONALITI TYPE A


  • org yang dalam type nie kan.. die lebih agresif tau.. aktif n lain2... n lagi satu dorg nie mmg tak de kesabaran.. dorang nak cepat jew biler wat somtg.. lagi satu.. dorg nie akan dapatkan gak apew yang dorang nak dalam hidup dorang.. wpun dorg tau halangan tuk dapat somting tue sgt besar dugaanyee.. tapi dorang akan cube tuk dapatkan juga... mmg aktif, tak penyabar... tapi bukan bermakna dorg nie negatif.. cume dorang akan berusaha sampai dorang menang.. n.. korang pikir dorg nie akan menyerah kalah???????? jgn bermimpi!!!!!!!!
PERSONALITI TYPE B


  • dorang2 yang dalam type nie lak lebih tenang... dorg nie akan lebih cool n senang sikit nak dibawak berbincang.. bukan bermaksud dorang nie pemalas sbb tak seaktif A.. tapi dorg nie lg bersifat tenang n akan setelkan somtg dalam keadaan yang aman tanpa perlu rase tekejar2.. ketenangan mereka gak leyh wat org sekeliling mereka senang dekat ngan dorang sebb cool kan.. sejuk.. spew nak panas2???? wat lidah, jari, kulit melecur jew.. hehehehe.. (easy going laa konon personaliti type nie)

sooooooo......... korang rse kedua personaliti nie leyh bergabung tak klo dletakan dalam satu kumpulan???? erm... u tink??????? tapi.. tak de yang negatif k.. A n B kedua-duanyee ok.. cume.. tgok keadaan laa beb... takkn tgh mmbeli belah nak aktif n kelam kabut kot kan.. tak de duit nak beli gak, mne ko nak cilok duit?? n takkn laa sok nak kne antar asgmnt n tak wat pew2 ag.. tenang sgt tue.. bia kne pada tmpat k.. anye teori..


wink**
sayonara
moshi-moshi

2 komen:

Anonymous said...

2 2 type adew..ngeeee...

Anonymous said...

type b cam best kan.. bru seng org msuk ngn kepale kite kan kan kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget