Sunday, December 5, 2010

kenalkan blog anda bersama BLOGLARIAN

kali ni cik ika (tetbe ade cik) bukan nak bercerita pasal olahraga, mrentas desa, jogathon o ape2 jela yang berkaitan.. tapi cik ika nak cerita pasal BLOGLARIAN yang diperkenakan oleyh blogger di link nie.. http://muncai-etot.blogspot.com .. cik ika not sure (speaking beb!!) mnde nie pasal apew.. tapi cik ika tau mnde nie leyh mengenalkan blog korang-korang yang kaki blog tue ke serata dunia (tak hyperbola kan??)..
korang try jela wat.. mcti korg nak blog korang ditatap jugak kan.. so..klik jew kat link bawah nie.. anti korang pham laa.. klo tak phm.. cik ika leyh ajar wpun cik ika sendiri nga pending... 

image


cik ika suke bloglarian sebab cik ika leyh menghayati seni blog kawan-kawan yang lain n leyh laa cik ika mencantikkan blog cik ika berilhamkan blog kawan-kawan yang lain.. ngee..

disini jugak cik ika nak jmput kawan-kawan cik ika yang lain tuk join :


kawan -kawan.. selamat mencuba !!!! caiyok..

0 komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget